Personal trainer zoekt studenten!

 

Enschede is een bruisende studentenstad. Er is voldoende vertier, de biertjes smaken prima op één van de vele terrassen aan de Oude Markt en er is een gezellig uitgaansleven. Na afloop van een leuke avond haal je even wat chicken wings of een broodje döner en de volgende dag slaap je je roes lekker uit. Om dit diehard leven vol te houden moet je wel een beetje conditie hebben. En dat is nu net waarom dit bericht zo interessant voor jou is.

Theoretisch is het natuurlijk mogelijk dat je jezelf de volgende dag met een brak lijf in sportkleding hijst en een stuk gaat hardlopen. Maar geef toe, hoe vaak komt dat er nu echt van? En vind je het leuk? Waarschijnlijk niet.

 

Je kunt ook op een leuke manier aan je conditie werken

Bij mij ja. In mijn studio aan de rand van het centrum van Enschede kom je dan lekker een uurtje aan je kracht, conditie of uithoudingsvermogen werken. Bepaal je doel en ga ervoor. Of je nu eindelijk die tien kilometer wilt kunnen hardlopen of dat je bikiniproof naar het Ruthbeek wilt, het maakt mij niet uit. Voor elk doel is er een training. En een trainer.

 

Kost dat duur?

Nee, het is niet duur en kost niet veel. Studenten kunnen van het extra lage tarief van € 35 per uur profiteren. Als je tenminste op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur komt trainen. Dat gaat vast lukken, tussen je colleges en je sociale leven door.

 

Maar eh… is personal training niet iets voor beroemdheden?

Tegenwoordig niet meer. Jaren geleden werd het nog een beetje als decadent gezien, maar tegenwoordig is personal training vrij normaal. Zo normaal dat iedereen hier traint. Van de supermarktmedewerker tot de directeur van een internationaal bedrijf. Van jongeren tot mensen op zeer hoge leeftijd. En alles daar tussenin. Want iedereen vindt het prettig om training op maat te krijgen. En OK, veel mensen vinden het ook wel fijn om een stok achter de deur te hebben.

 

Om maar spijkers met koppen te slaan: wanneer kom je langs?

Maak even een afspraak voor een proefles en dan leg ik je alles uit. En dan kun je gelijk mijn studio zien. Ik zet de koffie of de smoothie vast klaar. Dat biertje doe je in het weekend maar weer. Want dat kan evengoed best.