Bootcamp

OK, het is nu nog een beetje koud, maar het mooie weer komt eraan. Dus waarom zou je niet lekker buiten gaan sporten? Ga met personal trainer Dennis mee op bootcamp en verbeter je conditie, uithoudingsvermogen en kracht in een paar weken tijd.

Hoe dan?

We vertrekken met zijn allen vanuit de studio van Personal Trainer Enschede. Dat doen we hardlopend. De afstand is te overzien, want we gaan vaak naar het parkje tegenover de ijssalon aan de Hogelandsingel (dat is vlakbij) of naar het Wooldrikspark. In totaal loop je maximaal ongeveer een kwartier, dus zorg ervoor dat je conditie voldoende op peil is om dit stukje te overbruggen.

 

Outdoor training

Als we op onze bootcamp locatie aangekomen zijn, gaan we los op diverse oefeningen die je kracht, uithoudingsvermogen en conditie verbeteren. Daarvoor gebruik je in de meeste gevallen je eigen lichaamsgewicht, dus we hoeven weinig materialen mee te nemen. We benutten gewoon wat er staat. Een bankje voor de push-ups bijvoorbeeld. Of een schuine helling voor de jumping squats. Maar het kan ook zijn dat we de bokshandschoenen meenemen en daar een potje gaan sparren. Of je gaat aan de slag met de TRX. Hoe dan ook, wel maken er elke training wat leuks van. Lekker afwisselend, elke keer anders.

 

Wat de voordelen van bootcamp zijn?

Je traint lekker in de buitenlucht, je werkt spelenderwijs aan je kracht en conditie en ook niet belangrijk: het is gezellig. We hopen minimaal twintig enthousiaste bootcampers te begroeten en we doen een aantal oefeningen in duoverband. Een leuke manier om andere sportievelingen te leren kennen. Bovendien presteer je beter in groepsverband, want je wilt natuurlijk niet onderdoen voor je sportmaatjes. Trainen in een groep motiveert je nét even extra. En oja, je verbrandt ongeveer 500-800 kcal per keer.

 

Keertje meedoen?

Neem contact met ons op om je aan te melden. En dan zien we je graag maandagavond om 19.30 uur!