Helaas is onze studio voorlopig nog gesloten. We vinden het belangrijk dat we binnen de toegestane mogelijkheden iedereen fit weten te houden, dus trainen we momenteel in de buitenlucht. Ondertussen zijn we ook druk bezig aan het kijken naar de mogelijkheden om naar binnen te mogen. We gaan pas naar binnen als wij er volledig van zijn overtuigd dat we handelen naar de richtlijnen van het RIVM. Naar aanleiding van de meest recente update van de maatregelen van het RIVM werken we onze eigen maatregelen steeds bij. Hieronder zie je de maatregelen wij hanteren indien de trainingen in onze studio worden hervat. Wij vragen je om de maatregelen in acht te nemen.

 1. Wij vragen je om de studio te betreden stipt op het afgesproken tijdstip. Ben je te vroeg? Dan vragen we je om even buiten te wachten.
 2. Bij het betreden van de studio vragen we je om direct door te lopen naar de trainingszaal. Het is niet toegestaan om gebruik te maken van onze loungeruimte.
 3. Voor aanvang van de training vragen we je je handen te desinfecteren.
 4. Aan het einde van de trainingssessie vragen we je de zaal z.s.m te verlaten via de uitgang aan de andere kant van de zaal.
 5. Bij het betreden van de studio dien je je sportkleding al aan te hebben. De kleedkamers zijn tot nader order gesloten.
 6. Ga zoveel mogelijk vóór de training thuis naar het toilet. Het toilet in het gebouw is enkel bij hoge nood toegankelijk voor onze leden.
 7. Neem vanuit huis zelf een bidon gevuld met water. Wij geven geen glazen of kopjes uit.
 8. Heb je een eigen (schoon) trainingsmatje? Dan vragen we je om deze mee te nemen.
 9. Je bent verplicht om een handdoek mee te nemen. Wij lenen tijdelijk geen handdoeken uit.
 10. Kom alleen. Het is niet toegestaan om met 2 personen tegelijk te trainen. Het is ook niet toegestaan om de loungeruimte te gebruiken als wachtruimte.

Wat mag je van ons verwachten?

 1. Onze trainers desinfecteren vóór én ná elke training de handen.
 2. Wij reinigen na elke training onze toestellen en attributen.
 3. Elke trainer maakt gebruik van zijn eigen deel van de zaal. Zo voorkomen we (te)veel bewegingen in de zaal.
 4. Alle trainingen stoppen enkele minuten eerder. Zo voorkomen we bij de ingang een samenzijn van teveel mensen op hetzelfde moment.
 5. Onze trainers houden 1.5 meter afstand. Corrigeren doen we uitsluitend op afstand en wij ondersteunen je niet fysiek tijdens het squaten of andere oefeningen waarbij je normaal wel onze hulp kunt verwachten.